به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد قنبری اظهار داشت: سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگیها و وجود اموال با ارزش و گران قیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقتهای مشابه، همواره در کانون توجه سارقان بوده واست.
وی افزود: عوامل مختلفی در گرایش و رویکرد سارقان به سرقت از مغازه دخالت دارند که از جمله تاثیر گذارترین آنها را میتوان به کم توجهی مال باختگان به نکات ایمنی همانند دزدگیر و آژیر خطر، وجود نقص در دربها و قفل درب ها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاءهای قانونی در برخورد با سرقت، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و ... اشاره کرد.
رئیس پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: بیش از ۵۰ درصد از سرقتهای مغازه در مراکز استانها و کلان شهرها اتفاق میافتد که معمولاً سرقتها توسط سارقان حرفهای صورت میگیرد.
وی با اشاره به مرحله اول طرح مبارزه با سارقان مغازه خاطرنشان کرد: برابر برنامه زمانبندی شده اجرای مرحله اول طرح مبارزه با سارقان مغازه از ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری به مدت دو روز در استانهای سراسر کشور با محوریت پلیس آگاهی اجرا شد.
سردار قنبری عنوان کرد: با تلاش و هماهنگیهای انجام شده پلیس موفق شد در این راستا تعداد ۹۳ نفر سارق و ۹ نفر مالخر دستگیر و همچنین ۱۳۱ فقره سرقت نیز کشف شد.
وی ضمن هشدار به صاحبان مغازه در این خصوص با اشاره به اینکه در صورت امکان از درهای الکترونیکی و ضد سرقت استفاده کنید، گفت: پول نقد بیش از حد معمول در مغازه نگهداری نکنید و آن را سریعا به بانک بسپارید.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به ارتباط مستقیم افزایش ضریب ایمنی مغازه با کاهش وقوع سرقت، خاطرنشان کرد: بررسیهای پلیس نشان میدهد استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب مانند دوربینهای مداربسته، دستگاههای هشدار دهنده و... میتواند سارقان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.
وی با بیان اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی در برخورد با سارقان قاطعانه وارد عمل میشوند، صاحبان مغازه به رعایت هشدارهای پلیسی توصیه کرد و در این خصوص از شهروندان خواست در صورت هر گونه موارد مشکوک بلافاصله با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرند.